DORÇE stratejik tedarik zinciri süreçlerini uçtan uca ERP kullanarak, ulusal ve uluslararası tedarikçi ağını etkin bir kategori ve tedarikçi yönetimi ile planlayarak ihtiyaç duyulan malzeme ve hizmetleri kaliteden ödün vermeden uygun fiyat ile zamanında temin etmektedir.

İşveren tercihleri ve rotalara göre değişen multi-model nakliye alternatifleri ile dünyanın dört bir tarafına kesintisiz şekilde ulaşım sağlamaktadır.
Şirket içi kullanılan dijital platformlar üzerinden talebi alınan lojistik hizmetinin, kesintisiz, güvenli ve optimum çözümle yerine getirilmesi için Lojistik ve Sevkiyat ekibi tarafından yapılan planlama ilgili birimlerle paylaşılmak üzere sisteme kaydedilmektedir.

Lojistik sürecinde rotalar belirlendikten sonra proje gereklilikleri doğrultusunda paketleme işlemine geçilerek her bir paketin kimlik ve detay bilgilerinin üzerine işlenmesinin ardından paketler fiziki ve elektronik takip sistemine kaydedilmektedir.

Güvenilir ve ergonomik olarak optimal şekilde sevke hazır hale getirilen paketlerin karayolu, deniz yolu ve havayolu taşımacılığı ile eksiksiz ve kontrollü olarak sahalara ulaştırılması esnasında zarar görmemesi için tüm uygun koruma tedbirleri alınmaktadır.

Dijital dönüşümün sunduğu imkanlardan faydalanan firmamız; ERP, elektronik doküman yönetim sistemi, yükleme ve araç rota optimizasyon yazılımlarını kullanarak lojistik süreçleri en verimli şekilde yönetmektedir.

image